Ajankohtaista

Ajankohtaista

Vapaita satunnaisia aikoja löytyy. Syyskuussa 2023 alkaa terapiaryhmä,tiedustelut postia@tiinakarvinen.fi Uusia koulutuksia! KATSO Ilo-opisto-välilehti / Instagram: Ilo-opisto/ Facebook: Ilo-opisto Lisätietoa tästä: ILO opisto ¤¤¤¤¤ Työhuoneeni sijaitsee Pasilassa osoitteessa Sähköttäjänkatu 4 ¤¤¤¤¤¤

Tiina Karvinen

Tiina KarvinenOlen valmistunut gestalt- eli hahmoterapeutiksi vuonna 2009 (GIS-institute of Scandinavia). Lopputyöni aiheena oli perusluottamus. Vuodesta 2010 lähtien minulla on ollut (Valviran myöntämä) oikeus käyttää psykoterapeutin nimikettä. Toimin myös Kelan palveluntuottajana.Yksityispraktiikka minulla on ollut jo vuodesta 2005.

Tutustuin hahmoterapiaan ensimmäisen kerran  vuonna 1997 näyttelijöille suunnatulla  hahmometodi-kurssilla. Muistan miten erästä monologia esittäessä yhtäkkiä tajusin olevani täysin läsnä ja elävä, ihan kuin lapsena. Hahmoterapiassa on jotain minulle!

Ensimmäinen ammattini on ollut näyttelijä (Tampereen yliopisto, NÄTY 1989-93). Tällä  hetkellä toimin yksityisenä psykoterapeuttina, mutta myös kouluttajana, luennoitsijana ja näyttelijänä.

Olen valmistunut  Turun kesäyliopiston  Psykofyysisen psykoterapian 3-vuotisesta jatkokoulutuksesta vuonna  2015. Lopputyöni aihe oli erityisherkkyys.  Terapeuttina olen tällä hetkellä erityisen kiinnostunut kehollisesta työskentelystä yhdistäen hahmoterapeuttisia ja psykofyysisia menetelmiä. Tärkeintä terapiassa on kuitenkin kohtaaminen.

Alkuvuonna 2021 kävin Käynti kerrallaan-koulutuksen. KK-terapiassa keskiössä on ratkaisukeskeisyys.Usein jo yksikin tapaaminen riittää, lähtökohtana on asiakkaan tarve ja päämääränä asiakkaan omien voimavarojen vahvistaminen.

Vuosina 2022-2023 olen Trauma- ja seksuaaliterapia yksilö- ja parisuhteessa- koulutuksessa.
Vuonna 2022 starttasi myös Ilo-opisto;koulutuskokonaisuus jossa tutkitaan ja vahvistetaan iloa.

Terapeuttina työskelen niin yksilö- (hyvin lyhyt,lyhyt- ja pitkäkestoinen psykoterapia) kuin pari- ja ryhmäterapeuttina.

ERITYISOSAAMINEN terapeuttina:

  • kehotyöskentely
  • masennus ja uupuminen
  • ahdistus
  • yksinäisyys
  • perusluottamus
  • luovuus ja itsetunto
  • esiintymistaito
  • herkkyys