Ajankohtaista

Ajankohtaista

Vapaita satunnaisia aikoja löytyy. Syyskuussa 2023 alkaa terapiaryhmä,tiedustelut postia@tiinakarvinen.fi Uusia koulutuksia! KATSO Ilo-opisto-välilehti / Instagram: Ilo-opisto/ Facebook: Ilo-opisto Lisätietoa tästä: ILO opisto ¤¤¤¤¤ Työhuoneeni sijaitsee Pasilassa osoitteessa Sähköttäjänkatu 4 ¤¤¤¤¤¤

ILO-opisto

ILo-opiston tulevat koulutukset:

Rennoxi
to 16.2. klo 17.30-19.30
Tässä työpajassa opit ymmärtämään paremmin hermostoasi ja auttamaan itseäsi ylivirittyneisyyden,masennuksen tai ahdistuksen iskiessä.Lisäksi teemme yhdessä rentouttavia harjoituksia teemoilla nauraminen, kosketus,hengitys. Tämä lyhyt työpaja saattaa aiheuttaa sekä isoja oivalluksia että rentoutunutta oloa.
Kurssi sisältää luento-osuuden,käytännön harjoittelua ja jakamista ,joten pue päällesi mukavat vaatteet. Työpaja toteutuu jos ilmoittautuneita on 4, max 8.
HInta: 25e (kaverihinta 40e kahdelta)

Iloa ja Intuitiota
pe 3.2. klo 17-20
Työpaja,jossa sukelletaan oman hiljaisuuden kautta intuitioon.Läsnäolo on edellytys intuition taajuudelle pääsemiseen.Työpaja pitää sisällään luento-osuuden lisäksi luovia harjoituksia ( mm kirjoittaminen,liike),jakamista,pysähtymistä.Kuuletko sisäisen kutsun? SYVEMMÄLLE.
Hinta: 40 e. (kaverihinta 50e kahdelta), Työpaja toteutuu jos iloittautuneita on 4,max 8.

Ilmaisun iloa
28.1. klo 11-15
Työpaja jokaiselle,joka haluaa kehittää omaa esilläoloaan tai vahvistaa omaa jämäkkyyttään. Turvallisessa ilmapiirissä tutkimme ilmaisua ja esittämistä hyödyntäen psykofyysisiä työkaluja( mm maadoittuminen,hengitys,äänen käyttö,hermoston rauhoittaminen).Halutessasi voit ottaa mukaan tekstin,jota haluat työstää,kurssilla on mahdollisuus saada yksilöpalautetta ystävällisessä hengessä .Työpaja sopii hyvin jännittäjille.SINÄ RIITÄT.
Työpaja toteutuu jos ilmoittautuneita on min 4, max 6.
Hinta 50 e

Mikä on Ilo-opisto?
Ilo-opisto on luomani koulutuskokonaisuus,jossa houkutellaan lisää iloa elämään. Ilo-opistossa nauretaan,leikitään,heittäydytään,puhutaan,hiljennytään,opitaan.. Vahvistetaan positiivisia tunnetiloja,etsitään yhteyttä omaan itseen ja kohdataan lämpimässä tunnelmassa.
Iloa synnyttää kohtaaminen ja jakaminen, mutta myös sisältä nousevat hiljaiset oivallukset.

Kursseja on eripituisia;
lyhyemmissä (2-3t) teemana voi olla ilo,intuitio,rentoutuminen,kontakti.. Pidemmissä (1-2 pvää) sukelletaan syvemmälle ja terapeuttisemmin: positiivisia mielentiloja lisäävät mm sosiaalinen kiinnittyminen,kiitollisuus,myötätunto,avoimuus,oman haavoittuvuuden hyväksyminen,ystävällisyys,hyväksyntä,auttavaisuus ja anteliaisuus, toiveikkuus.

Miten?

Ilo-opiston koulutuksissa yhdistän oman ammatitaitoni psykofyysisena psykoterapeuttina,kouluttajana sekä näyttelijänä.
Keinoina ilon lisäämisessä ja itseymmärryksen kasvattamisessa ovat mm keskustelu,läsnäolo,mielikuvatyöskentely,
.leikki,vapaa liike,hengittäminen,piirtäminen ja/tai kirjoittaminen.

Ota mukaan utelias asenne. Ja rennot vaatteet päälle. Et tarvitse erityistaitoja,vaikka lähestymistapa on luova,ovat harjoitukset ja leikit helppoja.
Iloa synnyttää kohtaaminen ja jakaminen,mutta myös hiljaiset oivallukset jotka nousevat omasta sisimmästä.

Missä?

Ilo-opisto on tilattavissa omalle työpaikallesi/ omaan yhteisöösi.Kurssisisältöä voidaan räätälöidä yhteisösi tarpeen mukaisesti.
Kaikille avoimia Ilo-opisto-tapaamisia järjestetään Pasilan työtilassani lokakuusta 2022 lähtien.

Miksi tulisin?

Kaipaatko yhteyttä toisiin ihmisiin? Syvemmän suhteen itseesi? Elämään enemmän keveyttä? Painaako arki ja velvollisuudet ja tarvitsisit keinoja miten voisit suhtautua siihen eri tavalla?
Haluaisitko uskaltaa heittäytyä enemmän?
Ilo-opisto on sinua varten.