Ajankohtaista

Ajankohtaista

UUTUUTENA ILO-opisto-koulutus. Lisätietoa tästä linkistä: ILO opisto ¤¤¤¤¤ Uusi työhuoneeni sijaitsee Pasilassa osoitteessa Sähköttäjänkatu 4 ¤¤¤¤¤¤ Käynti kerrallaan-terapia (KKT): Yhden kerran terapia vahvistaa asiakkaan omia voimavaroja. Tapaamisia voi olla myös 2 tai 3,jokainen tapaaminen sovitaan erikseen, asiakkaan tarpeen mukaan. KKT käynnin kesto on 75/60 min. KK-terapiaan sisältyy sekä tapaaminen että jälkikontakti (puh/video)

Previous Post

Ajankohtaista

UUTUUTENA ILO-opisto-koulutus.
Lisätietoa tästä linkistä: ILO opisto
¤¤¤¤¤

Uusi työhuoneeni sijaitsee Pasilassa osoitteessa Sähköttäjänkatu 4
¤¤¤¤¤¤

Käynti kerrallaan-terapia (KKT):

Yhden kerran terapia vahvistaa asiakkaan omia voimavaroja. Tapaamisia voi olla myös 2 tai 3,jokainen tapaaminen sovitaan erikseen, asiakkaan tarpeen mukaan. KKT käynnin kesto on 75/60 min. KK-terapiaan sisältyy sekä tapaaminen että jälkikontakti (puh/video)

Comments are closed.