Ajankohtaista

Ajankohtaista

En ota uusia kela-asiakkaita. Kalenteristani löytyy  kuitenkin  tilaa 1-5 käynnin lyhytterapia-asiakkaille. Terapiaryhmä alkamassa syksyllä 2021. UUTUUTENA: Käynti kerrallaan-terapia (KKT): Yhden kerran terapia vahvistaa asiakkaan omia voimavaroja. Tapaamisia voi olla myös 2 tai 3,jokainen tapaaminen sovitaan erikseen, asiakkaan tarpeen mukaan. KKT käynnin kesto on 75/60 min. KK-terapiaan sisältyy sekä tapaaminen että jälkikontakti (puh/video) Koronan hellittäessä tilattavissa [...]

Previous Post

Ajankohtaista

En ota uusia kela-asiakkaita. Kalenteristani löytyy  kuitenkin  tilaa 1-5 käynnin lyhytterapia-asiakkaille.

Terapiaryhmä alkamassa syksyllä 2021.

UUTUUTENA: Käynti kerrallaan-terapia (KKT):

Yhden kerran terapia vahvistaa asiakkaan omia voimavaroja. Tapaamisia voi olla myös 2 tai 3,jokainen tapaaminen sovitaan erikseen, asiakkaan tarpeen mukaan. KKT käynnin kesto on 75/60 min. KK-terapiaan sisältyy sekä tapaaminen että jälkikontakti (puh/video)

Koronan hellittäessä tilattavissa myös ILO-opisto-koulutus (Vain livenä saatavilla). Koulutukset -osiossa lisätietoa.

 

Voimia ja valoa toivotan kaikille koronan ym haasteiden keskellä rämpiville!

Comments are closed.