Ajankohtaista

Ajankohtaista

Kalenteristani löytyy    tilaa   1-5 käynnin lyhytterapiasuhteille . En pysty ottamaan uusia kela-asiakkaita.Uusi työhuoneeni sijaitsee Kampissa Hietaniemenkadulla.   UUTUUTENA: Käynti kerrallaan-terapia (KKT): Yhden kerran terapia vahvistaa asiakkaan omia voimavaroja. Tapaamisia voi olla myös 2 tai 3,jokainen tapaaminen sovitaan erikseen, asiakkaan tarpeen mukaan. KKT käynnin kesto on 75/60 min. KK-terapiaan sisältyy sekä tapaaminen että jälkikontakti (puh/video) [...]

Previous Post

Ajankohtaista

Kalenteristani löytyy    tilaa   1-5 käynnin lyhytterapiasuhteille . En pysty ottamaan uusia kela-asiakkaita.Uusi työhuoneeni sijaitsee Kampissa Hietaniemenkadulla.

 

UUTUUTENA: Käynti kerrallaan-terapia (KKT):

Yhden kerran terapia vahvistaa asiakkaan omia voimavaroja. Tapaamisia voi olla myös 2 tai 3,jokainen tapaaminen sovitaan erikseen, asiakkaan tarpeen mukaan. KKT käynnin kesto on 75/60 min. KK-terapiaan sisältyy sekä tapaaminen että jälkikontakti (puh/video)

Koronan hellittäessä tilattavissa myös ILO-opisto-koulutus (Vain livenä saatavilla). Koulutukset -osiossa lisätietoa.

 

 

Comments are closed.