Ajankohtaista

Ajankohtaista

UUTUUTENA ILO-opisto-koulutus. Lisätietoa tästä linkistä: ILO opisto ¤¤¤¤¤ Uusi työhuoneeni sijaitsee Pasilassa osoitteessa Sähköttäjänkatu 4 ¤¤¤¤¤¤ Käynti kerrallaan-terapia (KKT): Yhden kerran terapia vahvistaa asiakkaan omia voimavaroja. Tapaamisia voi olla myös 2 tai 3,jokainen tapaaminen sovitaan erikseen, asiakkaan tarpeen mukaan. KKT käynnin kesto on 75/60 min. KK-terapiaan sisältyy sekä tapaaminen että jälkikontakti (puh/video)

Palvelut ja hinnat

Psykoterapia

Haastattelukäynti 45€/ 45 min
Yksilöterapia 85€ / 50 min

Käynti kerrallaan -terapia 110e/ 75 min, 90 e/60 min

Ryhmäterapia hinta sovitaan
Pariterapia 135€ / 90 min


Työnohjaus

Yksilöohjaus 90€ (ei  toistaiseksi sisälly ALV)
Ryhmäohjaus – hinta määräytyy ryhmän koon mukaan.

Luennot ja koulutukset

 

Ilo-opisto

Toiminnallinen koulutus, jossa keskitytään ilon huomaamiseen ja lisäämiseen sekä omassa kokemuksessa että ihmissuhteissa. Keinoina mm erilaiset luovat menetelmät (piirtäminen, kirjoittaminen, kehotyö), työskentely pareissa ja pienissä ryhmissä, nauruharjoitukset). Koulutuksen kesto määräytyy osallistujamäärän mukaan.

 

Naurukoulutus

Toiminnallinen ja kehollinen koulutus, jossa erilaisten naurua irroittavien harjoitusten avulla rentoudutaan,leikitään ja vahvistetaan ryhmähenkeä. Harjoitukset ovat helppoja ja hauskoja. Minimiosallistujamäärä 8 henkeä.
Kesto 1 – 2 h.
Hinta neuvoteltavissa, kysy tarjousta!

Luento: Tässä ja nyt
Työssäjaksamiseen keskittyvä toiminnallinen kokonaisuus, jossa  hahmoterapian perusteiden( kontakti,läsnäolo,kehoyhteys) lisäksi  voidaan käsitellä kunkin  ryhmän erityishaastetta (esim. vuorovaikutus, hankalat asiakastilanteet, muutos). Luennon ensisijainen tavoite on voimaannuttaa ja lisätä tietoisuutta ryhmän jo olemassa olevista  voimavaroista.
Kesto 1,5 – 3 h.
Hinta neuvoteltavissa,kysy tarjousta!

Eläväksi-vapautta esiintymiseen

Toiminnallinen kokonaisuus, jossa luottamuksellisessa ja kannustavassa ilmapiirissä tutkitaan esilläoloa, toisten katseille altistumista. Tavoitteena helpottaa esiintymisjännitystä ja harjoitella rennompaa tapaa olla yleisön edessä.Kesto riippuu ryhmän koosta.Hinta neuvoteltavissa,kysy tarjous!